Zi repede ce vezi prima dată – Iată ce spune acest lucru despre tine și despre latura ta ascunsă

Felul in care observam realitatea spune multe despre noi.

Este fascinant cum aceeasi imagine poate transmite lucruri diferite despre noi si despe subconstientul nostru.

Fotografiile de mai jos pot fi interpretate in diverse moduri. Ce observam prima data spune despre noi mai multe decat am crede, scrie divahair.com.

Tu ce vezi prima data?

Buze – Daca ai vazut buze prima data, inseamna ca esti o persoana care se lasa ghidata de aparente. Nu simti nevoia sa sapi adanc dupa intelesuri ascunse si accepti usor ce se intampla in jurul tau. Nu ii judeci pe cei din jurul tau si te sperie riscurile. Incearca sa fii mai curajoasa si sa iesi din zona ta de confort.

Copaci – Iti place sa dai semnificatii ascunse evenimentelor care se pertrec in jurul tau. Iti place sa porti conversatii profunde si sa ganesti neconventional. Iti place sa gasesti solutii si recunosti o idee buna cand auzi una.

Radacini – Daca primul lucru pe care l-ai vazut au fost radacinile, inseamna ca esti o persoana intr-o permanenta devoltare. Vrei sa cresti, sa te perfectionezi si sa fii in fiecare zi o versiune mai buna a ta. Iti place sa-i ajunsi si pe ceilalti, iar cei dragi se pot baza mereu pe tine

Copac – Daca ai vazut copacul, inseamna ca iti place sa te lasi dusa de val. Nu analizezi prea mult problemele si nu te sperie situatiile neprevazute.

Femeie – Daca ai observat silueta feminina, inseamna ca gandesti foarte rapid. Vezi detalii pe care altii nu le vad si te pui mereu in locul celorlalti. De multe ori analizezi lucrurle prea intens, chiar si cand nu e cazul.

Peisaj – Daca ai vazut peisajul, inseamna ca nu iti bati prea mult capul cu lucrurile din jurul tau. De obicei, Urmezi deciziile majoritatii. Incearca lucruri noi mai des!

Cuplu – Daca vezi un cuplu, inseamna ca iei in serios relatiile. Te gandsti mereu la persoana iubita si de multe ori o pui pe primul plan. Incearca sa fii mai detasat in relatii.

Explozie – Daca ai vazut o explozie, inseamna ca esti o persoana cu multe frici. Crezi ca toate lucrurile se vor termina rau si preferi sa stai de-o parte. Este posibil sa te confrunti cu stresul si anxietatea.

Femeie – Daca ai vazut o femeie, inseamna ca esti mai singura decat vrei sa admiti. In sinea ta, ti-ai dori atentia cuiva, dar nu o primesti.

Barbati – Daca ai vazut doi barbati, inseamna ca iti pasa de ceilalti mai mult decat de tine. Pui nevoile celorlalti mai presus de ale tale, si tinzi sa te neglijezi. Acorda-ti mai multa importanta.

Stropi de apa – Daca ai vazut stropi de apa, inseamna ca esti mereu in cautarea furtunii. Vezi lucrurile mai grave decat sunt. Dai semnificatii profunde si te consumi mai mult decat e necesar. Incearca sa te relaxezi din cand in cand.

Craniu – Daca vezi un craniu prima data, esti o persoana pozitiva. Vezi mereu partea plina a paharului si incerci sa intelegi ce se petrece in jurul tau. Iti plac aventurile si nu te temi de provocari.

Tu ce ai vazut prima data?

Loading...