Iată anunțul făcut de Cornelia şi Lupu Rednic, după 26 de ani de căsnicie

Nu mai putin de 26 de ani de casnicie au implinit Cornelia si Lupu Rednic si cu unul mai putin de cariera!

Cei doi au facut, la inceput, mari sacrificii, dar au reusit sa se sprijine unul pe celalalt si sa traverseze orice problem delicate.

Cantareata a dezvaluit si marele secret. Ce sacrificiu a facut ea pentru Lupu Rednic, scrie stiriactuale.net

A renuntat chiar la scoala pentru a fi impreuna cu cel care ii este si acum sot.

„Eu dupa clasa a 10-a am renuntat la scoala, eram maritata. Am terminat clasa a X-a si eu m-am maritat cu Lupu. Apoi mi-am dat seama ca nu e bine, mi-am terminat studiile, apoi am facut si facultatea, pe toate pe rand. Avem 26 de ani de cand imi mananca capul”, a spus Cornelia intr-o emisiune TV.

Cand poarta costumul traditional popular din zona Maramuresului, pe Cornelia si Lupu Rednic ii recunoaste toata lumea. Dar ce te faci cand cei doi indragiti cantareti imbraca haine normale si renunta la frumosul port din zona lor.

Ei bine, fara camasa cusuta manual, fara fusta, poale si brau si cand nu are zgardarele la gat si baticul maramuresean pe cap, Cornelia Rednic poate sa treaca neobservata pe langa noi.

La fel si sotul ei, Lupu Rednic, cel care atunci cand nu poarta clop pe cap pare sa fie un barbat ca oricare altul.

Si mai interesant este faptul ca, atunci cand nu urca pe scena si nu se arata in fata publicului lor, cei doi prefera hainele comode. Pantofii sport, tricourile sau bluze comune, pantalonii si jachete lejere formeaza tinuta lor de zi cu zi.

Intr-un interviu mai vechi, Cornelia Rednic a marturisit ca investeste mii si mii de euro in hainele sale de scena. Artista a spus ca pretul fiecarui articol in parte este foarte piperat pentru ca este cusut manual si e unicat.

„O camasa cusuta cu mana valoreaza pana la 1.000 de euro, dar se lucreaza trei luni la ea, deci munca nu e atat de bine platita. Avem o femeie din Breb, Maramures, care e printre putinele care mai tes camasi traditionale cu mana.

Zadiile, care ne reprezinta in zi de sarbatoare, se fac din baticuri si pot sa coste cateva mii de euro. Fustele, poalele, braul, zgardarele de la gat, ca sa nu mai vorbim de batic, care poate ajunge pana la 2.000 de euro.

Apoi mai sunt cojocul, clopul la barbati… Toate sunt scumpe, dar le comandam pe rand, apoi ne raman ca o avere”, povestea Cornelia Rednic.